You porm pantat lawa 18 tahun

Muka dia tak le secantik Nasha atau Erra, tapi body tu mak oii....macam model. masa dia masuk bilik air, gua sengaja lintangkan batang gua supaya nampak jelas, bila dia keluaq nanti....mesti dia naik siok. Rumah gua ni, kalau lu nak tahu....boleh panjat siling and then boleh naik atas bumbung toilet.

you porm pantat lawa 18 tahun-60

Kalau gua bergerak sikit je ke depan, musti pelir keras gua ni akan kena belakang dia. Nancy, you pandai tak buat urut akupuntur (seni cucuk-cucuk cina tu, takkan lu tak tahu).

Gitu le lebih kurang hati gua dok membebel sorang-sorang. Bukan sama atas kerusi, tapi dia dok kat bawah depan gua.

Ishhh...takkan le basuh kencing camtu, sampai dah dekat 5 minit masih tenyeh cipap....dia masih ada lagi.

Gua cakap, masuk bilik fail kejap, nak nengok kes yang gua nak selesai minggu depan.

Dia dalam keadaan membelakangi gua, so senang le kalau gua nak cekup dada dia. Masa dia dok bergelut nak lepas tangan gua tu, gua pun sengaja buat meronta sehingga tersentuh tetek dia.

Gua pun tenyeh mulut gua kat leher dia dan sedut kuat-kuat. Bila lengan dah landing kat sini, susah le nak terbang balik. Lalu guapun lepas pergelangan tangan amoi dan cepat-cepat cekup kedua belah tetek dia, takut dia sempat lari lak.

Lalu Nancy pun mula le meliukkan tengkuknya ke bahu gua.

tangan pula tengah meramas, lama-lama gua rasa tetek dia makin membesar, dah tak padan dengan telapak tangan gua......

tangan gua mula le naik ke leher, lu tau le gua ni....setakat ni pengalaman kira bulih lerr.

Dia buat tak pedulik je masa gua dok gesel-gesel ni.

Dia tetap macam tu, gua saspen jugak kalau-kalau dia menjerit bila sentuhan tapak tangan gua pada teteknya dah tak beralas lagi.

Tags: , ,